Παράλληλα με την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιοτικά εκπαίδευσης, κατανοούμε πως η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι συνάρτηση και της καλής ψυχολογίας των υποψηφίων. Γι’ αυτό θεωρούμε αναγκαία την ενθάρρυνση και τη στήριξη των μαθητών μας, ώστε αυτοί ν’ ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις των Εξετάσεων.
Πιστά σ’ αυτή τη φιλοσοφία, τα Φροντιστήριά μας έχουν εντάξει στο δυναμικό τους την κ. Χριστίνα Παξινού, Επιστήμονα Ψυχολόγο (M.Sc.), στην οποία οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται και να συζητούν μαζί της κάθε θέμα που συνδέεται με την προετοιμασία τους εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως είναι:
– Διαχείριση χρόνου / στοχοθεσία / μεθοδολογία προετοιμασίας
– Διαχείριση άγχους
– Κρίσεις πανικού
– Ψυχοσωματικά συμπτώματα
– Ψυχολογική κατάσταση μαθητών / γονέων
Οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες και πραγματοποιούνται πάντα στον χώρο του φροντιστηρίου, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από πλευράς των μαθητών.